Drukwerk

Alles wat met papier te maken heeft, is drukwerk!

Communicatiemiddelen zoals kranten, nieuwsbrieven, flyers en brochures is allemaal drukwerk. Het papier waarop de tekst komt moet door de drukkerij bewerkt worden tot het kranten, nieuwsbrieven, flyers of brochures zijn.

Kranten

Kranten geven actuele informatie over wat er allemaal gebeurd in de wereld, in een bepaalde regio of in een bepaalde gemeente. Door middel van dit kanaal worden inwoners van het hele land of een bepaald deel van het land bereikt en krijgen zij actueel nieuws binnen.

Flyers en brochures

Flyers en brochures worden vaak gebruikt voor zakelijke doelen. Dit kan voor een bedrijf zijn of voor een bepaald evenement. Door middel van dit kanaal kunnen mensen informatie krijgen over het bedrijf of evenement. Dit wordt vaak doelgericht uit gedeeld aan degene die dat nuttige informatie vinden, als hun interesse daarin ligt.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn vaak van bedrijven om mensen die een verbinding hebben of die een abonnement hebben te informeren over ontwikkelingen en actueel nieuws. Hierdoor blijven mensen op de hoogte en blijft uw bedrijf ook in beeld bij uw klanten.